Csődör péniszméretei, Kapcsolódó cikkek:

Szerző: Almásy Gréta A férfiasság mérete igenis számít mindkét nem esetében!

Növelhető-e a nemi szervem mérete? Kocsis István, urológus 23 éves fialalember vagyok. A nemi szervem az átlagosnál kisebb, heréimet is beleértve. Konkrét számokkal: elernyedt állapotban 7 cm, erekció alatt 12 cm.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy kisebb péniszű partnerrel nem lehet jó a szex. Fantasztikus gyönyöröket élhettek át együtt - centiktől függetlenül - de akárhogy is Mindenképpen úgy kell viszonyulnod a méretkérdéshez, hogy ne essen csorba párod önbecsülésén.

Add meg neki azt, hogy igazi csődörnek érezze magát melletted!

Kacsur Adrienn Valahogy talán még mindig az a sztereotípia él a férfiak fejében, hogy csak a hatalmas méret kielégítő egy nő számára. Pedig a nők egyáltalán nem így gondolják, vagy mégis?

Hogy ne érjen meglepetés az első konkrét szex alkalmával, érdemes már előtte tapogatóznod a nadrágjában. Amennyiben szerényebb nagyon hosszú merevedés tapintottál, mint amire igazán vágysz, akkor a következőket mindenképp tartsd a szemed előtt: 1.

A ló ivarszervei: ilyen a mén és a kanca

Ne mondd neki, hogy milyen nagy Ezt semmiképp ne, főleg nem sajnálkozásból, hiszen tudja pontosan, hogy mekkora. Ez a kegyes hazugság akár fel is bonthatja a már kialakult kölcsönös bizalmat, hiszen egy fontos dologban nem vallottál igazat csődör péniszméretei még ha a jó szándék is vezérelt. Ha mindenképp szeretnél neki mondani valamit, akkor úgy tudsz neki bókolni, hogy mennyire jól érezted magad, és hogy milyen jó volt maga csődör péniszméretei aktus.

Ne hazudd azt, hogy mennyire jó volt Minden párnak időbe telik az összeszokás, pláne méretbeli eltérések esetén. Akik kisebb pénisszel rendelkeznek, tudják, hogy kell kihozni a legtöbbet egy szeretkezésből, de ehhez a pasinak tudnia kell, hogy neked pontosan milyen volt.

Ha szükséges, mondd el, hogy több előjátékra van szükséged, vagy az ujjaival fejezze be orálisan. A kommunikáció a legfontosabb.

Mekkora a tökéletes pénisz?

Ne adj neki beceneveket Kerüld el, hogy szépnek nevezed mint egy ruhadarabot vagy mint egy miniatűr étkészletet. A méretére utaló "minipisztoly" és társai pedig egyenesen tilosak és hervasztóak.

Ne viccelődj a témáról Még ürügyként se hozd fel semmilyen szituációban. Találkozókon pedig, ha feljön a téma, akkor a legjobb, ha úgy teszel, mint aki jól érzi magát, majd tudasd vele, hogy szereted, akárcsak egy öleléssel is.

Férfitársaságban a méretkérdés közkedvelt téma. Gondolj csak bele, mennyire kellemetlenül érezheti magát az ilyen helyzetekben.

Hány cm-rel nagyobb az átlag péniszméret a pornósztárok és az átlag férfiak között?

Ne mondd el a barátnőidnek! Az egyik legrosszabb dolog, amit tehetsz, hogy elmondod a barátnőidnek, még ha csak egy egyéjszakás kaland is volt, mivel sosem tudhatod, később ki kivel találkozik. A legjobb elkerülni ezeket a nemkívánatos szituációkat.

AncsaT írta Köszönjük szépen, Miki, ez nagyon érdekes és nekem legalább is meglepő volt.

Ha mindenképp tanácsra van szükséged, akkor keresd fel a megfelelő szakembert. Soha ne hozd fel a vitáknál Ahogy nem szabad gúnyolódni rajta, úgy eszközként se használd fel, hiszen nemcsak hogy helytelen, de egyenesen tisztességtelen akármilyen csődör péniszméretei is legyen szó.

Ne arra koncentrálj, hogy kicsi, hanem csak fogadd el a tényt, és inkább arra összpontosíts, hogy mindenből a legjobbat hozzátok ki közösen.

  • A méret a lényeg! Út a nagyobb pénisz felé!
  • Mindannyian olvastunk már szellemesnek tűnő cikkeket arról, mekkora, és milyen legyen az urak férfiassága, amelyet a nők igazán kedvelni tudnak.

Lehet, hogy érdekel