Csiklandozott pénisz

Miért nincs örömérzet a makkom ingerlése közben?

hány perc lehet egy erekcióban

Miért nincs örömérzet a makkom ingerlése közben? Most 18 éves vagyok, és körülbelül fél éve kezdtem szexuális életet élni.

Szexuális egészség Hogyan érhető el a kemény erekció?

Előtte sosem önkielégítettem egyrészt az örömérzet hiánya miatt, másrészt azért, mert szűknek éreztem fitymámat, nem tudtam hátrahúzni még ernyedt állapotban semés így nem foglalkoztam a dologgal. Fél éve próbáltam valamit tenni ez ellen, próbálkoztam fokozatosan a hátrahúzással, és szerencsére hét alatt elmúlt a gond, erekció közben is fájdalom nélkül megy.

hogyan lehet meghosszabbítani a srác erekcióját

Kezdetben nagyon érzékeny volt a szabadon lévő makkom, a legkisebb tapintás is fájt. Fokozatos ingerléssel próbáltam enyhíteni a dolgon.

mit kell tenni, ha az erekció gyorsan alábbhagy

Most már sokkal jobb a helyzet, de nem hiszem, hogy normális. Körülbelül 3 hónapja már nem nagyon akar tovább javulni a helyzet. Szárazan még fáj a tapintás, de például szappanos kézzel már akár csiklandozott pénisz is tudom dörzsölni, de egyáltalán nem érzek semmi "jót" közben, közömbös érzés.

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

Viszont néha, főleg amikor a hegyét nyomkodom vagy dörzsölöm erősebben, akkor megjelenik hirtelen egy más érzés is. Nem fájdalom, de annyira erős és intenzív, hogy nem tudom elviselni másodpercnél tovább.

ha a pénisz elszakadt

Talán a csiklandozáshoz tudnám hasonlítani, de nem egészen olyan. A párom, mikor orálisan elégít ene ki, akkor sem érzek olyan örömöt, amitől el tudnék élvezni, és sajnos szeretkezés közben sem.

venya i venya pénisz

Így még "saját akaratomból" nem tudtam soha elélvezni. Elváltozást nem látok a makkomon, csak a fitymán voltak mindig is apró világosabb kiütésszerűségek, és nagyobb, de azok - ahogy utánaolvastam interneten - ártalmatlanok. Nincs erekciós zavarom sem, vizelés közben nem érzek fájdalmat, és havonta szer éjjel spontán magömlésem is van, ami például csiklandozott pénisz közben örömérzettel is jár.

MEREVEDÉSI problémákra is! - [PÉNISZPUMPA ÉS MASZTURBÁTOR]

Ez valami betegség, vagy egyszerűen csak még több idő kell, hogy megszokja a péniszem az új dolgokat? Tudok valamit tenni a dolog érdekében? Papos István válasza a pénisz panasz témában Semmi probléma nincs, valóban több idő és tapasztalat szükséges, hogy nemi élete normalizálódjon. A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát.

A simogatás, a lágy érintés alapvető egy szexuális együttlétnél. De biztosan vannak ezen kívül egyénileg érzékenyebb testrészek. Fedezzük fel a másikat, fedezzük fel a partnerünk minden érzékeny területét és ha megvannak, akkor izgatásra fel! Használhatjuk a kezünket, nyelvünket is, de ajánlhatunk ehhez is remek kis segítségeket. Próbáld ki a puha csiklandozó eszközöket, korbácsold fel a vágyat a másikban.

A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

Lehet, hogy érdekel