Fórum felállítása

Kábítószer Egyeztető Fórum (KEF) - Kalocsa

Fórum a szerzői jogdíjak harmonizációjára Charlie McCreevy belső piaci biztos keddi A kérdés hátterében az egyes kormányok azon as években hozott merevedési problémák fórumok állnak, melyek értelmében a különböző művészeket szellemi termékeik audió- vagy videó kazettára történő másolása miatt ért károkért különböző szerzői jogi illetékek és díjak illetik meg, melyeket a fogyasztóknak kell megfizetniük.

A probléma mára az elektronikai ipar gyors fejlődésének köszönhetően kiéleződött, hiszen az audió- és videó kazetták helyébe egyre inkább az írható CD és DVD lemezek lépnek, nem beszélve egyéb adathordozókról, mint az MP3 lejátszók, nyomtatók, mindentudó mobil telefonok, számítógépek és memóriakártyák, melyek szintén alkalmasak művészeti termékek másolatának rögzítésére. A művészek nevében szerzői jogdíjakat szedő jogérvényesítő szervezetek kisebb-nagyobb sikerrel szedik be a díjakat, eszközönként fórum felállítása elbírálást alkalmazva.

A vitában ugyanakkor érintett számos elektronikai cikkeket gyártó cég is, melyek egyértelműen a szerzői jogi díjak ellen lépnek fel, fórum felállítása attól, hogy a legkisebb áremelkedés fórum felállítása forgalmuk visszaesését vonja maga után.

fórum felállítása pénisz ékszerekben

A helyzetet tovább bonyolítja, hogy a szerzői jogdíjak elektronikai cikkenként az EU-ban tagállamról tagállamra változnak. McCreevy biztos már régóta élharcosa a témának, bár már többször megégette magát az ügy kényessége miatt.

Legutóbbi próbálkozása a szerzői jogdíjak harmonizációjára ban kudarcba fulladt.

fórum felállítása injekciók az erekció javítására

A biztos szándéka szerint a fórum felállítása hozzájárulhatna, hogy a jogvédő szervezetek és az elektronikai ipar képviselői a határokon átnyúló üzletekről, az elektronikai cikkek kereskedelméről, és a különböző illetékek kiszámításának módszeréről rendszeresen egyeztessenek.

Egy ilyen fórum alkalmas volna arra is, hogy a gyors technológiai fejlődés időszakában alkalmazható szerzői jogdíjak számításának alapelveit rögzítsék.

fórum felállítása törés az erekció között

Lehet, hogy érdekel