Ijesztő erekció

Erekció - Tudástár

Fiatalok "szextázisban" [origo] Az amerikai fiatalok körében egyre népszerűbb az a szokás, hogy az Ecstasy nevű tiltott ajzószert együtt veszik be ijesztő erekció impotencia elleni "kék tablettával". Miközben vezető drogkutatók nem győznek figyelmeztetni a két szer kombinálásának komoly egészségkárosító hatásaira, a fiatalok közül egyre többen élnek a hajnalig tartó tombolást és maratoni szexet ígérő tabletta-koktéllal.

erekció lány

A szórakozóhelyeken csak "sextasy"-ként emlegetett ajzószer kombinációt Anglia és Ausztrália klubjaiban kezdték először használni. Mára a fogyasztás jelentős méreteket öltött például az USA-ban, ahol a fiatalok egy jó buli kedvéért nemritkán fél tucat ilyen tablettát is bevesznek.

csökkent pénisz mit kell tenni

Ez vastag péniszt készíteni adat ugyan messze nem éri el a diákok marihuánafogyasztását mutató arányt, de ijesztő emelkedést jelent hoz képest. Az Ecstasy egész éjszakára száműzi a fáradtságérzetet, és élesíti fogyasztója érzékeit.

gyenge merevedés nem tehet óvszert

A szer ugyanakkor negatív hatással van a szexuális képességre. Sok fiatalt azonban ez sem tántorít el a mesterséges mámortól - a nem várt mellékhatás ellen újabb ajzószerhez, az impotencia és a prosztatatarák utókezelése során szigorúan csak orvosi felügyelet mellett ijesztő erekció "kék tablettához" nyúlnak.

A szakértők arról számolnak be, hogy a két ajzószer kombinációja súlyos egészségkárosító következményekkel járhat: együttes szedésük során szívproblémák fordulhatnak elő, s az is megeshet, hogy az erekció akár négy óra múltán sem lankad, ami könnyen szervi károsodáshoz vezet.

a pénisz idegvégződései

A kanadai rendőrség drogelhárítási csoportjaszórakozóhelyeken végzett razzia során elkobzott tablettát vizsgálva azt találta, hogy a tabletták csaknem egy ötödét egyetlen drog, az Ecstasy tette ki. Kapcsolódó cikk.

kenje be a péniszt troxevasinnal

Lehet, hogy érdekel