Merevedés helyzetváltáskor, 2019. augusztus 6., kedd

merevedés helyzetváltáskor

Az anális szex egy kicsit tabu téma, annak ellenére, hogy egyre népszerűbbMegbízható forrás szexuális tevékenység. Mivel egyre több párt fedezi fel az ilyen típusú szexet, fontos a kockázatok, a jutalmak és a megfelelő stratégia megértése. A Betegségkezelő Központok CDC szerint az anális szex elsősorban a 45 év alatti párok népszerűsége növekszik.

Erekciós zavar - SZEXKLUZÍV - Hevesi Kriszta

Valójában egy nemzeti felmérés szerint 36 százalékMegbízható forrás nők és 44 százalékMegbízható forrás a férfiak száma szerint análszexuálisak voltak egy ellenkező nemű partnerrel. Gondolhat az anális szexre, mint egy péniszre történő anális penetrációra, de van még néhány lehetősége. Az anális szexet ujjakkal vagy a nyelvvel is el lehet végezni. Szexuális játékokat, például vibrátorokat, vibrátorokat és tompa dugókat is használnak.

Mint minden szexuális tevékenység, az anál nem is természetéből fakadóan nem biztonságos.

Ez csak több tervezést, előkészítést és kommunikációt igényel, mint a szexuális tevékenység más formái. A szex közbeni biztonságnak prioritást kell élveznie, de a szórakozás is természetesen fontos. Olvassa tovább, hogy többet megtudjon. Figyelembe veendő dolgok: Ha kíváncsi az anális szexre, fontos, hogy felkészüljön a hálószobába. Megfelelő óvintézkedések betartása - amelyekhez meg fogunk jutni - az egyetlen módja annak, hogy csökkentsék a sérülés vagy betegség kockázatát.

És ha magabiztosnak érzi magát, akkor valószínűbb, hogy élvezni fogja az élményt. Íme, amit előre tudnia kell: 1. A hüvelytől eltérően a végbélnyílás nem kenhető. A hüvely egy kicsit természetes csoda.

merevedés helyzetváltáskor

Amikor egy nő felébreszkedik, a hüvely saját kenőanyagot biztosít a szexhez. A végbélnyílás azonban nem. Ez azt jelenti, hogy biztosítania kell. A kenés nélküli áthatolás megszakíthatja a végbélnyíláson belüli kényes szövetet, ami fájdalomhoz és vérzéshez vezethet. A hüvelyszövethez hasonlóan a végbélnyíláson belüli szövet érzékenyebb, mint a végbélnyíláson kívüli szövetA végbélnyílás körüli szövet és bőr védőgátként működik az emésztőrendszer alsó felében.

Pornófüggőség - „Valahol már nagyjából elérkeztünk a szeretkezések temetésére”

A végbélnyíláson belüli szövet azonban vékonyabb, érzékenyebb, és valószínűleg elszakad és vérzik a behatolás eredményeként. Merevedés helyzetváltáskor növeli a fertőzések, vírusok vagy baktériumok átterjedésének valószínűségét a partnerek között. Még két olyan partner is, akiknek nincsenek szexuális úton terjedő fertőzései STItovábbra is átjuthat a baktériumok között merevedés helyzetváltáskor bőrön lévő könnyek révén. A hüvelyhez hasonlóan a végbélnyílásnak olyan izma van, amelynek enyhülnie kell a kényelmes behatoláshozAz anális sphincter egy kicsit a végbél kapujaként működik.

Pornófüggőség - „Valahol már nagyjából elérkeztünk a szeretkezések temetésére” - PHOENIX Group

Az anális szexhez azonban fontos, hogy ez az izom lazítson. Ez nem csak az élmény élvezetesebbé teszi, hanem csökkenti a könnyezés vagy kellemetlenség kockázatát. Pufók metró videó pihenés türelmet jelent, mind a behatolás pillanatában, mind pedig az anális szexhez való megszokásakor. A hüvelyhez hasonlóan a végbélnyílásban baktériumok is vannak.

Nem az STI nem az egyetlen, amiért aggódnia kell az anális szexszel való megosztás miatt. A végbélnyílásban vagy annak közelében élő baktériumok könnyen terjedhetnek, ha nem tesz óvintézkedéseket az anális penetráció után.

merevedés helyzetváltáskor

Ha óvszert visel, akkor mindenképpen vegye le és gördítsen be újat, mielőtt hüvelyi szexre lépne. Ha nem visel óvszert, vagy ha kezét vagy játékát használja, akkor anális szex után feltétlenül mossa le alaposan.

A baktériumok, mint például a hepatitis A és az E. Az anális szexet fontolóra vevő párok számára az ezekre a gyakori kérdésekre adott válaszok segíthetnek abban, hogy eldöntsék, megfelel-e az Ön számára.

Fájni fog? Igen és nem. Ha helyesen hajtják végre, akkor nagyon jól érzi magát. De ez nem azt jelenti, hogy első ízben - vagy akár az első néhány alkalommal - nem tapasztal valamilyen kellemetlenséget anális penetrációval. Szánjon rá időt, hagyja abba, ha kényelmetlenné válik, és próbáljon kevesebb ujjat vagy kisebb játékot használni, amint megszokja az érzést.

Normál-e a vérzés?

merevedés helyzetváltáskor

Lehetséges, hogy első vagy kettő alkalommal valamilyen vérzést tapasztal. A vérzést merevedés helyzetváltáskor a jövőbeni üléseknél meg kell állítani. Ha nem, vagy ha a vérzés a közösülés minden egyes körében rosszabbodik, beszéljen orvosával. Ennek oka a durva behatolás, vagy a mögöttes aggodalom jele lehet.

Befolyásolja-e a székelési képességemet? Gyakran felmerülhet a mosdó használatának vágya, miután az anál véget ért, ám az anális szex nem akadályozza meg a visszatartást. És merevedés helyzetváltáskor városi mítoszok és az egyik kissé hibás tanulmány ellenére: Megbízható forrás ami másként sugallja, az anális szex nem fogja kinyújtani a végbélnyílásukat és megakadályozni, hogy megtartsa a bélmozgást. Egyéb mellékhatások és kockázatok: Az anális szexen néhány további mellékhatás is lehetséges.

Ezek tartalmazzák:Az STI terjedése. Merevedés helyzetváltáskor nemi közösülés során megosztott fertőzések és betegségek - mint például a HIV, gonorrhoea, chlamydia és herpesz - megoszthatók anális szexen keresztül. Valójában az anális szex a legveszélyesebbMegbízható forrás szexuális viselkedés a HIV átvitelére és megszerzésére mind férfiak, mind nők esetében.

Az anális szexből történő nyújtás és nyomás irritálhatja a meglévő aranyérket, de valószínűtlen, hogy az a végbélben és a végbélnyíláson belüli kiszélesedő és kifeszített ereket okozza. Ez nagyon ritka, de előfordulhat, hogy az anális penetráció átlyukaszt egy lyukot a vastagbélben.

merevedés helyzetváltáskor

Sebészeti javítás szükséges, merevedés helyzetváltáskor ha anális normál péniszméret lánynak után súlyos végbélvérzést és hasi fájdalmat tapasztal, keresse fel orvosát.

Az anális szex evolúciója augusztus 06,  Fjuz Az anális szex ugyanúgy fejlődött, mint a zene, a művészet és a kultúránk egyéb elemei, amelyeknek nem kapcsolódnak a szülés során a sikerhez - azaz velünk fejlődött annak egyszerű örömére, merevedés helyzetváltáskor a gyakorlók élvezetességét tanúsítják. Az evolúció nem egy lineáris formatervezési forma, amely megpróbálja tökéletesíteni a dolgokat, hanem úgy alakítja ki őket, hogy megfeleljen a környezetének, és néha ez meglehetősen érdekes eredményekhez vezet.

Nagyon köztudott, hogy a férfiak a nagy melleket prímális szinten a termékenység és a gyermekek táplálkozási képességének szimbólumának tekintik, amely egy szexuális unióból származhat, de a tény továbbra is fennáll, míg a nagy mellek azt jelenthetik, hogy egy ember nézve valójában egy nő, merevedés helyzetváltáskor képes gyermekeket táplálni, de a nagy mellek valójában nem termelnek több tejet.

Az evolúció egyszerűen kiválasztott bennünket, hogy valószínűséggel higgyünk így. Ugyanez vonatkozik az anális szexre, ez egy kellemes tevékenység, amely csak más területeken tapasztalható szexuális természetünk mellékterméke.

Mi sokkal több, mint a gépek replikálása, gondolatokkal, érzelmekkel, ötletekkel rendelkező emberek vagyunk, és képesek vagyunk mély, gazdag, belső tapasztalatokat megszerezni a túlélés és a szaporodás egyszerű mechanizmusán túlmutató módon.

~ Szex, anál, orál, gruppen, gangbang

Végezetül, míg az anális szex még mindig nagyon nagymértékben függ bizonyos hálószobáktól, tagadhatatlan a növekvő népszerűsége a heteroszexuális párok körében, és mindig is népszerű volt a homoszexuális és egyéb szexuális párok körében az idő hajnalától kezdve, Japánból az ősi görög-római társadalomhoz.

Ez a halandók sorsa. A szex mindig is lenyűgöző témája volt a gondolkodásnak. Egész merevedés helyzetváltáskor gyakran elmerültem a szeretet kifejezésének különféle aspektusain, amelyek sokféle módon mutatják ki mások iránti szeretetünket, és elsősorban ilyen mély, gazdag érzelmi érzést tapasztalunk meg. Miért akarjuk azokat a dolgokat, amelyeket akarunk? Amikor részt veszünk a szexualitás gyakorlásában, nem hajlamosak arra, hogy az objektív lencsével nézzük meg, amit elvégzünk, ha absztrakt módon tekintjük meg, ami néha erőteljes felismerésekhez vezethet az egyikünk természetéről a legalapvetőbb gyakorlatok.

A szex be van kötve lényünk szövetébe, átfűzve minket, és áthat mindent, amit csinálunk, ami egy nagyon pióca a péniszen tanulmányt készít. Gyakran gondolkodtam azon, hogy miért és hogyan alakultak ki a szexuális gyakorlatok, és az anális játék sem kivétel.

Mi kényszeríti az embereket a szexuális szokások gyakorlására? Ez a történet arra a kérdésre kíván válaszolni, amely az anális játék látszólag átható emberi vágyát illeti. Mi kényszeríti az embereket az anális szex folytatására? Az anális szex története Az anális szex és az anális játék egyéb formái kultúrák közötti gyakorlatok, egyáltalán nem modern találmány.

  1. Pénisz, mint a szobor
  2. Milyen pozíciók megfelelőek, ha a pénisz kicsi

Úgy tűnik, hogy a világ minden tájáról a végbélnyílás olyan objektumként szolgált, amelyből merevedés helyzetváltáskor élvezet származhat. Noha a különböző kultúrák gyakorolják a gyakorlat eltérő mértékű elfogadását, úgy tűnik, hogy ez szinte egyetemes vágy. Az anális szex története egészen a civilizációig nyúlik vissza. Vannak fennmaradó erotikadarabok, amelyek évvel ezelőtt származtak az ősi Mesopotámiából, amelyekről azt gondolják, hogy anális szexuális embereket ábrázolnak. Noha a penetrációt grafikusan nem mutatják, ismert, hogy az anális szex volt a leggyakoribb fogamzásgátló eszköz, mielőtt más módszereket találtak fel.

Fantázia Noha az anális szex mindig is rendkívül népszerű fantázia volt a férfiak körében, a nyugaton sokkal népszerűbb gyakorlattá vált, és néhányan azt javasolták, hogy az új orális szex; Az anális szex gyorsan annyira népszerűvé válik, hogy sok hálószoba szexuális életében tűzőpont legyen, ez csak egy szexuális kifejezés egy merevedés helyzetváltáskor, amelyet a szerelem általános keverékébe dobtak.

Sóhaj, vagy csak óhaj? - cityfloor.hu magazin

Miért kívánatos az anális szex? Az emberek számos különféle okból kifogásolják az anális játékot és az anális szexet, de a leggyakoribb magyarázat egyszerű, hogy egyszerűen forró.

Sigmund Freud, a pszichológia nagyapja egyszer azt mondta, hogy a teljes test szexuális, nincs olyan rész, amelyet szexualizálni lehet vagy nem lehet.

Lehet, hogy érdekel