Merevedési idegösszeomlás. Idegösszeomlás? - Pszichés betegségek

Impotencia, merevedési zavar

merevedési idegösszeomlás

Legfrissebb cikkek a témában A koncentrációzavar lehetséges okai Lovasterápia: kiknek és miért lehet hasznos? A probléma amivel önökhöz fordulok, hogy kb. Pénisz ünnep éjszakai műszak is így nagyon megterhel, mivel 6 napot dolgozom 3 nappal 3 éjszaka felosztásban és mindezt 12 órában.

merevedési idegösszeomlás

Egy ideje észrevettem, hogy nagyon sokszor járok gyomorgörcsöléssel és hasmenéssel a mosdóba. Naponta többször is. Az étkezési szokásaim is megváltoztak vagy nagyon sokat eszek vagy nagyon keveset.

A két éves párkapcsolatom is megsínyli ezt az egészet nagyon fáradt vagyok este későn érek haza reggel korán kelek így a szex sem az igazi, nagyon ritkán van hozzá kedvem. Legszívesebben egész nap aludnék.

Az impotencia okai

Sajnos nagyon sok probléma van a munkahelyemen nagyon nagy a stressz, néha már gyomorgörccsel járok be dolgozni. Nagyon sokszor sírok egyik pillanatról a másikra és már a párom se olyan megértő merevedési idegösszeomlás régen.

merevedési idegösszeomlás

Sokszor a kezem remeg a szívem őrülten dobog. Úgy érzem hogy nincs semmi értelme az életemnek csak hogy merevedési idegösszeomlás vagyok és dolgozom.

Szavazzon! KÖSZÖNÖM!

Nem járok el sehova idő és fáradtság hiányában Pedig csak 21 éves vagyok. Ez eléggé megrémít, és tudom.

merevedési idegösszeomlás

Mit javasolnak mi tévő legyek? Várom válaszukat! Árki Ildikó válasza a túlterheltség témában Kedves Kérdező! Leírásában szinte benne van a válasz is. Túlterhelt, kimerült.

Benzodiazepin szedési kérdőív (FONTOS)

Hasi fájdalmak, hasmenések miatt azért vizsgálatok szükségesek, szorongásos-depresszióba hajló panaszai miatt pszichiáter felkeresése, esetleges gyógyszeres kezelés szóba jön.

Valószínűleg állapotának hosszú távú javulását az életkörülmények pozitív irányú változása hozná meg.

merevedési idegösszeomlás

Más munkakörben, munkahelyen való elhelyezkedésről Önnek kell elgondolkoznia, a lehetőségek figyelembe vételével döntenie. Egy kis szabadság, pihenés, környezetváltozás minden esetre jó hatású lenne, ha erre van lehetősége.

merevedési idegösszeomlás

Mielőbbi jobbulást kívánok! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

Lehet, hogy érdekel