Péniszpumpa leírása, Kapcsolódó kategóriák

Mi is az a péniszpumpa?

Mire képes ez a leginkább szexboltban fellelhető eszköz, melyet az erekció előidézésére hoztak létre?

péniszpumpa leírása

Lehet-e ártalmas a péniszpumpa? Mi is valójában a péniszpumpa?

Az alapok röviden:

Sokak fantáziáját izgatja — de mi is valójában a péniszpumpa? A szexuális segédeszközt szexboltokban lehet beszerezni.

Péniszpumpa használata és előnyei: A legfontosabb információk egy helyen!

Arra fejlesztették ki, hogy előidézze az erekciót. Számos különböző fajtája van, de az alap modell egy szűk műanyag hengerből áll, csőből, amely egy pumpához kapcsolódik — utóbbi úgy néz ki, akár egy izzó, de hasonlíthat pisztoly markolatra is. Vannak másfajta eszközök is, így a vákuum pumpák vagy vákuum erekciós eszközök, melyek klinikailag teszteltek és orvosnál érhetők el — a merevedési problémák kezelésére hozták létre őket.

Ugyanaz a felépítésük, de biztonságosabbak lehetnek.

Csak\x20váltsd\x20be\x20a\x20kuponkódot:

Mégis, hogyan zajlik egy péniszpumpa működése? A csövet a péniszre kell illeszteni és szorosan tartani a test mellett. Fontos, hogy a záródás megfelelő legyen — a vízalapú síkosító egyébként sokat segíthet. A péniszpumpa használata során akad olyan férfi, aki zavarónak találja a szeméremszőrzetet, mások nem tartják problémának.

  1. Nincs spontán merevedés
  2. Péniszpumpa: hasznos segédeszköz vagy értelmetlen fogyasztási cikk?

Amikor a pumpát biztonságosan elhelyeztük, a pumpálás történhet kézi péniszpumpa leírása elektromos módon. A csőből a pumpálás levegőt szív ki, vákuumot hozva létre ezzel.

péniszpumpa leírása

Hatása olyan, mint amikor vér tolul a péniszbe, és létrejön az erekció. De milyen eredménnyel jár a péniszpumpa használata? Ha egy férfi alkalmazza, csaknem minden esetben létrejön az erekció, de vannak a működéssel kapcsolatosan problémák is.

péniszpumpa leírása

Ilyen például, hogy ha egyszer eltávolítják a péniszpumpát, és a férfi nincs elég izgatott állapotban, péniszpumpa leírása problémái vannak az erekció megtartásával, az erekció megszűnhet. Arra nincs bizonyíték, hogy a péniszpumpa tartós erekciót okoz.

Gyakori kérdések a péniszpumpákkal kapcsolatban

Arra viszont van, hogy a vákuum pumpák, ha azokat ún. Ezek az eszközök kimentek a divatból, amikor megjelent a Viagrade viszonylag biztonságosak maradtak, és kevésbé invazív módon idézik elő, valamint tartják meg az erekciót. A vákuum legnagyobb hátránya, hogy kellemetlenségnek tűnhet az ágyban, valamint kérdéses a hatása a szexuális együttlétre.

Más testrészekre is használható? Vannak, akik a péniszpumpa használatát más testrészeken is kipróbálják mellbimbón, csiklónmindenhol, ami érzékeny. Ezek ugyanazon elv alapján működnek, mint a péniszpumpa. A vérbőség előidézésével változik meg az érzés az adott testrészben.

Péniszpumpa: hasznos segédeszköz vagy értelmetlen fogyasztási cikk?

Van, aki magát a pumpálást kedveli: a pumpa eltávolítását követő érzést úgy írja le, mint egy kellemes bizsergést. Okozhat problémát a pumpa?

Hogyan használni helyesen Hogyan használjuk helyesen a péniszpumpát? A péniszpumpa elsősorban két célt szolgál. Elsőrendű célja az erekció javítása. Sok, kisebb erekciós problémával küzdő férfinak segít, és képes kezelni a merevedési zavart is.

Egyes péniszpumpák ártalmasak lehetnek: ha túl erős vákuum hatást generálnak, melynek nincs levezetési lehetősége, károsodást, sőt súlyosabb esetben akár szövetkárosodást is okozhatnak. Számos péniszpumpa megtalálható szexshopbande a minőségi boltok olyan pumpákat árulnak, melyek tartalmazzák a figyelmeztetést: ne alkalmazzuk az eszközt, ha könnyen vérezni kezdünk, vagy véralvadási zavarral küzdünk.

A péniszpumpa és működési elve

Ha cukorbetegek vagyunk, vagy valamilyen perifériás érbetegségben szenvedünk, ha véralvadásgátlót szedünk vagy hasonló gyógyszert. A péniszpumpa ezen felül véraláfutást vagy fájdalmat is okozhat. Ha bármelyik előfordulna, abba kell hagyni alkalmazását, illetve szükséges egyeztetünk orvosunkkal. A péniszpumpa leírása használatának potenciálisan ártalmas mellékhatásairól is van dokumentáció a klinikai irodalomban.

Lehet, hogy érdekel