Súlyemelő pénisz

súlyemelő pénisz

gyakorlatok a leghatékonyabb pénisznagyobbítás érdekében

Végre kiderült, mekkora az átlagos pénisz Origo A King's College London és az angol Nemzeti Egészségügyi Szolgálat brit tudósai bíznak abban, hogy munkájuk nem volt hiábavaló, és végre megnyugtathatják a hímvesszőjük mérete miatt szorongó férfiak sokaságát.

Jöjjenek a várva várt számok A fontos eredményeket a Journal of Urology International című szaklapban publikálták.

Olyan tizenhét korábbi tanulmány adatait vették alapul, amelyekben összesen 15  különböző korú és etnikumú férfi péniszét vizsgálták részletesebben meg. Azt találták, súlyemelő pénisz az átlagos petyhüdt hímvessző 9,16 centiméter hosszú, kerülete pedig 9,31 centi.

WhatsApp Hogy a férfiak miért foglalkoznak olyan szörnyen a péniszük méretével, azt nem tudtuk kideríteni. Ehelyett felfedeztük, mire képesek az emberek a nagyobb méretéért. És őszintén?

Ha kifeszítjük, az ernyedt normál pénisz hossza 13,21 centiméter. Erekció közben a hossz eléri a 13,12 centimétert, a körméret pedig 11,66 centiméter.

csokoládé pénisz

Érdekesség, hogy apró, de határozott, pozitív korrelációt tapasztaltak a pénisz elhízik testmagasság és a merev állapotú hímvessző között. Megdőlt tehát a mondás, a kis ember nem biztos, hogy nagy bottal jár.

Okozhatja ezt a testépítés, amit 16 éves koromtól 20 éves koromig űztem? Kedves Kérdező!

David Veale elmondta, hogy az eredményekből olyan grafikonokat készítettek, amelyek segíthetnek az orvosoknak megértetni feleslegesen aggódó férfipácienseikkel, hogy a péniszméretük átlagosnak számít. Emellett arra is fel szeretnék használni az ábrákat, hogy megnézzék, mekkora az eltérés a férfiak saját péniszükről alkotott képe és a valóság között. Ha már gyakorlati haszonról beszélünk, az információkat a hímvesszőméret miatt testképzavarban szenvedő férfiak súlyemelő pénisz is alkalmazni lehet, de a kondomgyártók szintén profitálhatnak belőle, hiszen a lecsúszó gumi már jó ideje gondot jelent az óvszeripar és a védekezni kívánó párok számára.

erekció meghosszabbító gyógynövények

Kapcsolódó cikkek.

Lehet, hogy érdekel